Herman

Categorie:

Herman


Het model ‘Herman’ is een comfortabele nette pantalon geschikt voor mindervaliden en/of mensen in een rolstoel. De broek heeft het comfort van een trainingsbroek en de uitstraling van een nette pantalon waar je goed mee voor de dag kunt komen. Model Herman zit extreem comfortabel en kenmerkt zich door zijn eenvoud. Geen knopen, geen rits en geen gulp. De broek is uitgevoerd met een elastische band en steekzakken en kan als trainingsbroek worden aangetrokken. U kunt kiezen uit verschillende kleuren in diverse stofkwaliteiten in katoen, denim en wol.

Unieke eigenschappen

HOE DRAAGT U UW COM4 TROUSERS?


Model Herman kunt u dragen tijdens de meest uiteenlopende gelegenheden. Heeft u een belangrijke vergadering? Draag dan dit model samen met een nette colbert voor een professionele look. Een gezellig feestje? Kies een katoenen of denim broek, draag een vlotte schoen eronder en een mooi shirt erop en u komt perfect voor de dag.

MATEN

Het model Herman is verkrijgbaar in de volgende confectiematen:

Normale maten 46 tot 68
Lengte maten 94 tot 126
Kwart maten 23 tot 35

WASINSTRUCTIES

Volg de wasinstructies en tips om zo lang mogelijk plezier van uw broek te hebben. Katoen is een natuurproduct en het is daarom belangrijk om hier voorzichtig mee om te gaan.

PRODUCTIE

De broeken van COM4 Trousers zijn geproduceerd in Europa en voldoen daarmee aan de Europese regelgeving. De productie vindt plaats in Roemenië. Onze productiebedrijven zijn BSCI gecertificeerd en de wasserij heeft het Oeko-Tex Standard 100 keurmerk. Daarnaast zijn de grondstoffen per broek afkomstig van onze weverijen in Italië, Duitsland, Turkije en Portugal. Met deze werkwijze beheersen we het hele proces zodat we de perfecte pasvorm kunnen garanderen.

Vind uw winkel

Collectie

Kies een model