Modern Chino – Autumn/Winter 2024

0.00

Artikelnummer: N/B Categorie:

Modern Chino essential collection

Modern Chino

Het model ‘Modern Chino’ is een comfortabele broek met een moderne pasvorm. De broek heeft een voetwijdte van 38 cm en kenmerkt zich door de steekzak. Het model zit extreem comfortabel door de stabiele elastische stretch-band aan de binnenzijde van de broek. De broek is voorzien van een rubberen hemdstopper zodat uw overhemd niet schuift.

HOE DRAAGT U UW COM4 TROUSERS?

Het model Modern Chino kunt u dragen tijdens de meest uiteenlopende gelegenheden. Heeft u een belangrijke vergadering? Draag deze broek dan samen met een nette colbert voor een professionele look. Een gezellig feestje? Kies een broek met unieke kleur, draag een vlotte schoen eronder en u komt perfect voor de dag. Voor een dagje op de fiets is de semi-sportieve en soepele denim een zeer comfortabele keuze.

MATEN

Het model Modern Chino is verkrijgbaar in de volgende confectiematen:

Normale maten 46 tot 68
Lengte maten 94 tot 126
Kwart maten 23 tot 35

WASINSTRUCTIES

Volg de wasinstructies en tips om zo lang mogelijk plezier van uw broek te hebben. Katoen is een natuurproduct en het is daarom belangrijk om hier voorzichtig mee om te gaan.

PRODUCTIE

De broeken van COM4 Trousers zijn geproduceerd in Europa en voldoen daarmee aan de Europese regelgeving. De productie vindt plaats in Roemenië. Onze productiebedrijven zijn BSCI gecertificeerd en de wasserij heeft het Oeko-Tex Standard 100 keurmerk. Daarnaast zijn de grondstoffen per broek afkomstig van onze weverijen in Italië, Duitsland, Turkije en Portugal. Met deze werkwijze beheersen we het hele proces zodat we de perfecte pasvorm kunnen garanderen.

Vind uw winkel